TAHIL GRUBU ÜRÜNLER

Stabilize Çavdar Ezmesi

Çavdar tanelerinin soyulduktan sonra ezme valslerinden geçmesiyle elde edilir. Müsli, unlu mamüller ve diyet ürünlerinde kullanımı yaygındır.

Tahıl ürünlerinin işlenmesi ve tahıl ezmesi üretimi yapan tesisimiz 3000 m2 kapalı alan olmak üzere toplamda 7800 m2 lik alanda gıda güvenliği ve insan sağlığı ön planda tutularak faaliyetlerine devam etmektedir. Bu sektörde yine bir ilke imza atarak ezme grubu ürünlerin işlem basamaklarından biri olan pişirme işleminde, steaming yöntemini Türkiye’de ilk kullanan firma olmuştur.

Ezme grubu ürünlerin proseslerine hâkim, teknik personel ve kalitecilerle birlikte çalışılarak üretilen ürünlerin, istenen özellik ve tekstürde yapılabilmesi açısından müşteriler için önemli bir üretici konumunda yer almaktadır.

 Stabilize Çavdar Ezmesi